Escapades Termals

Desconnecta al nostre oasis termal de tranquil·litat i relax al centre històric de la vila romana de Caldes de Montbui, a només 25 km de Barcelona. Gaudeix del nostre entorn natural i passeja pels carrers i places del nucli antic.

Prepara el banyador i les xancletes perquè des de l’habitació del Termes Victòria podràs accedir còmodament al nostre espectacular spa termal Espai CEL. El circuit Espai CEL inclou 2 hores d’accés a les 7 piscines d’aigua termal, sauna i dutxes nebulitzants. També podràs afegir un massatge o tractament per completar l’experiència relax.

Per arrodonir la teva escapada relax amb nosaltres, t’oferim una gran varietat gastronòmica i de qualitat al Restaurant Bufet Victòria.
Totes les estades també inclouen accés gratuït a la piscina exterior climatitzada de Setmana Santa a octubre.

  • Totes les estades
  • Estades curtes
  • Llargues estades

1Nit+Espai CEL per 2

Vine a gaudir d'una escapada termal en un entorn...

197,00 €

Comprar

1Nit+Espai CEL+30'Massatge per 2

Gaudeix amb la teva parella d'una escapada termal amb...

275,00 €

Comprar

1Nit+EspaiCEL+60'Massatge per 2

Desconnecta amb una escapada relax en parella al nostre...

323,00 €

Comprar

1NitPC+EspaiCEL+60'Massatge per 2

Reserva una escapada termal amb parella amb pensió...

421,00 €

Comprar

2Nits+Espai CEL per 2

Vine a gaudir d'una escapada termal en parella de 2 nits...

374,00 €

Comprar

Estada Termal (4 nits)

Vine a gaudir d'una estada termal de 4 dies al centre...

892,00 €

Comprar

Estada Termal (7 nits)

El Balneari Termes Victòria està ubicat al...

1.560,00 €

Comprar

Cap de Setmana de Relax amb parella


Desconnecta amb la teva parella d’una escapada relax de cap de setmana al nostre oasis termal de tranquil·litat al centre històric de la vila romana de Caldes de Montbui, a només 25 km de Barcelona. Gaudeix de l’entorn natural del nostre hotel balneari i passeja pels carrers i places del nucli antic.


Escapada Termal i Romàntica


Prepara el banyador i les xancletes perquè des de l’habitació del Termes Victòria podràs accedir còmodament al nostre espectacular spa termal Espai CE i gaudir d’una escapada romàntica ben a prop de Barcelona.


El circuit Espai CEL inclou 2 hores d’accés a les 7 piscines d’aigua termal, sauna i dutxes nebulitzants. També podràs afegir un massatge o tractament per completar l’escapada termal amb la teva parella.


Hotel balneari a prop de Barcelona


Per arrodonir la teva escapada relax de cap de setmana a prop de Barcelona, t’oferim una gran varietat gastronòmica i de qualitat al Restaurant Bufet Victòria del nostre hotel balneari.


Totes les escapades termals del nostre hotel balneari també inclouen accés gratuït a la piscina exterior climatitzada de Setmana Santa a octubre. Prepara’t per viure una escapada relax al nostre espectacular oasis termal, a només 25 km de Barcelona.