Estada Termal - 7 nits

Estada Termal - 7 nits

accés piscina termal pensió completa visita mèdica 7 nits preu per 2

El Balneari Termes Victòria està ubicat al nucli turístic de la vila termal i romana de Caldes de Montbui, a prop de tots els serveis turístics, restaurants, cafeteries, gelateries, botigues i parcs. Durant l'estada podreu gaudir de concerts musicals, passejos, excursions, visites guiades... Infinitat d’opcions pensades per garantir el descans i diversió dels nostres hostes. Oferim comoditat, familiaritat i atenció personal en tots els nostres serveis i un ampli ventall d’activitats orientades a millorar la salut i el benestar dels nostres hostes.

Els nostres tractaments termals són totalment personalitzats i s’adapten a les necessitats del client oferint un ampli ventall de tractaments de bellesa, cosmètica corporal i massatges, sempre sota l’atenta vigilància dels nostres professionals i de l’equip mèdic.
A l’Hotel Balneari Termes Victòria combina la tradició i la història amb la modernitat de les noves habitacions, sempre mantenint un tracte familiar i proper, nous valors bàsics per garantir un servei de qualitat excel·lent.
L'estada inclou:

  • 7 Nits d'allotjament amb pensió completa
  • 7 Accessos a la piscina termal amb bombolles
  • 1 Visita mèdica per assessorament de serveis termals
  • Accés a la piscina exterior climatitzada de Setmana Santa a octubre

Reserva online

*Tots els camps són obligatoris